Vecka 22

Måndag 29/5 

Tisdag 30/5
Idrott utomhus 

Onsdag  31/5
Biblioteket
Torsdag 1/6
Fredag 2/6
Nompläxan ska vara klar.
Lämna in läsläxan. Detta är de sista läxorna detta läsår.Vi går till stranden tillsammans med alla Ankarskolans ettor på förmiddagen. Ta med något att dricka och en frukt eller en liten fika. Vi äter lunch i skolan som vanligt. Ta med en spade om du har. Annars får du låna spade. Glöm inte att namna spaden. Tänk på att smörja in med solkräm hemma om det är soligt väder.
Händer framöver:
5/6: Lov, fritids har öppet.
6/6: Lov, fritids har stängt.
15/6: Kagabäcksdagen. Femmorna ordnar olika aktiviteter i Kagabäcken. Vi får korv med bröd till lunch. Ta med egen dricka och ett litet mellanmål. Kläder efter väder.
16/6: Skolavslutning för f-3 kl. 8.15-9.00. Eleverna träffas i sitt klassrum kl. 08.00 och går tillsammans till avslutningen. Skolavslutningen kommer att äga rum i Ankarskolans entré, kring den stora trappan.
Vi har på skolan ett begränsat antal platser för de som tänker närvara på skolavslutningen. Var snäll att respektera de anvisningar och möblering som finns.  Efter varje avslutning kommer entrén iordningställas för nästa föreställning för nästa stadium därför kan ingen vara kvar i lokalen. Avslutningarna är i första hand tänkt för eleverna.
Efter avslutning återsamlas vi i klassrummet där ni föräldrar är välkomna att hämta barnen som vanligt. Skoldagen slutar ca 09.30.
Glöm inte att lägga in aktuella tider på Tempus! Detta är viktigt så vi vet hur många som ska äta lunch på fritids och för att kunna planera personalens scheman.
Fritidshemmet har öppet 06.30-08.00 samt 09.30-18.00.Är det någon som ska åka buss till eller från skolan på avslutningsdagen så vill vi att ni meddelar detta. Ev. kommer bussen hem tidigareläggas.

Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *