Prenumeration på bloggen

Hej!

Under sommarlovet har prenumerationsfunktionen ändrats. Jag har nu lagt in e-postadresser för er som tidigare har prenumererat på nya blogginlägg. Meddela mig om ni hellre vill ha en annan adress, så ändrar jag. Om ni själva vill lägga till en e-postadress klickar ni på ”Prenumerera på nya blogginlägg” som ligger under varje nytt inlägg. Ni kan också välja ”Prenumerationsval” i övre menyn.

När man får e-post om nytt inlägg klickar man på länken och kommer vidare till bloggen.

Jag vill be er att maila mig eller skriva en kommentar på bloggen och meddela så jag vet att det fungerar med prenumerationen. Fungerar det inte får ni också höra av er.

Hälsningar
Irene


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *