Vecka 24

Extrainformation inför skolavslutningen:

De föräldrar som tänker delta på avslutningen behöver dels tänka på att det är svårt att parkera i skolområdet och att man måste vara på plats innan eleverna sätter sig dvs innan klockan 8.00. Alla sittplatser är bokade för eleverna och föräldrar hänvisas till trappan och övre plan. Skolan måste utrymmas mellan varje avslutning.

Tänk också på att inte alla vårdnadshavare vill att barnen ska synas på sociala medier, var snäll att visa hänsyn och lägga bara upp bilder på ditt eget barn

Vänliga hälsningar rektorerna Christina och Johanna

Måndag 12/6
Tag med stor väska eller påse för att kunna ta med böcker och annat hem!

Tisdag 13/6
Idrott

Onsdag 14/6
Biblioteket: Ta med böcker du har hemma som behöver lämnas/lånas om. Biblioteket har öppet i sommar, så barnen får gärna låna böcker om ni har möjlighet att lämna tillbaka dem under sommarlovet.
Våra faddrar bjuder på tårta.
Ta hem böcker m.m. Bildmappen är det bra om barnen får hjälp med att ta hem.

Torsdag 15/6
Kagabäcksdagen. Årskurs fem ordnar olika aktiviteter i Kagabäcken. Vi får korv med bröd till lunch. Ta med egen dricka och en frukt eller ett litet mellanmål. Kläder efter väder. Vi börjar kl. 8.00 i klassrummet och efter samlingen går vi till Kagabäcken. Vid tolvtiden går vi tillbaka till skolan. Dagen avslutas tillsammans med f-klassen. Vi slutar som vanligt 13.30.

Fredag 16/6
Skolavslutning för f-3 i stora entrén kl. 8.15. Barnen samlas i klassrummet kl. 8.00.
Efter avslutningen går vi till vårt klassrum. Barnen slutar ca. 9.30.
OBS! Glöm inte att lägga in aktuella tider på Tempus! Detta är viktigt så vi vet hur många som ska äta lunch på fritids och då personalens schema planeras.

Tänk på att ta hem extrakläder, skor, stövlar och regnkläder m.m. innan barnet går på sommarledighet eftersom vi kommer ha nytt klassrum nästa läsår.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *